MirAcLe WoRdS

19 December 2010

Tak sedap hati (part 1)

Hey3.. it’s me! The owner of da belog 549 ini!..

Wassup? Lame aku x meng-update-kn belog ini…

nmpk berhabuk sudaa.. an3?

Aku ade mslh siket.. nk kate siket... xlah .. bnyk gak...

sbb uh x meng-update belog ini…

Ok.ok. belum masanya korg tau mslh aku...

Ni aku nk bgtau psl OUTING aku nan member2 aku ni haa...

Spatotnyer.. 8 org.. aku, ina, wana, amir,faris,IWAN + kwn dye, ngan sorg bdk ni.. aku xknl dye...

Pergh! Mmg ’bez’ giler r... best sgt2...

Ni aku citer dari start...

Dak wana awl2 lagi da ckp x dpt pegi...

(klo dye x g mksdnyer dak faris + bdk yg unknown uh un x pegi...)

Dak iwan x kompem lagik sbb ade problem sket.. tp, dye mmg btol2 nk ikot.. lg un, klo dye ikot... ade SORG MINAH ni akn blanje aku KFC... pergh! KFC tu,.. rugi klo x dpt mkn... so, dgn penoh briya.. aku ajk dak iwan.

Aku bgn ngan excitednyer... ari tu.. ari khamis ... 2 Dis 2010...

Walopon excited.. tp, aku rse x sdap ati...

puas aku doa biar ati aku ni jd sesedap oir oren ke..

beef steak ke.. x pun.. nasi goreng un jd r ntok sarapan pg tu…

ok.ok. mrepek sudaa… tp, ati ni xsedap gak…


Humm.. x pe laa.. aku gagahkn jua hati ni…

aku call sorg mmber aku yg beriya-iya ajk aku kluar ni…

mak aih! Bkn men ssh lag ink agkt… lme doe aku tepon dye…

Klo x silap... dr kol 8-10 pagi jari aku ni asek mendail number dye jek..

Saket ati tau!?

Kol 10, bru dye agkt,... pstu dye kate dye leh pegi..

tp dye kne trnye bpk dye dulu..

So, kol 10.30, aku call dye… dye ckp.. xleh pegi lak….

So, terpaksa aku contact dak iwan… dye un x dpt pegi… hummm.. HAMPEH tol r~…

So, skang nie… yg mgkin pegi juz aku ngan amir jek…

Mse aku da gerak uh…dakn amir cm kompem pegi.. aku mule pike mcm2..

ape aku nk wat ek?

Nk jln2 kat ne?

Dye knl aku ke?

Hummm.. mcm2 r...

Sampai2 jekk kat mlake mall uh... dak amir msg aku.. dye ckp dye x dpt dtg!

Warghhhhh! Punyerla bengang... mmg tahap cipan r.. sabo jek aku...

Dgn lgkh penuh keBENGANGan... aku un blah r g JUSCO... x de tmpt len agy aku tuju..

Aku tros jek msok POPULAR.... kat situ aman damai lagi sejuk dgn air-cond... fuhh!

Sejuk le jugak hati aku ni... aku un carik r buku2 btok form 4...

Cm nk nanges aku kat ctu.. seram doe tgk tajuk2 silibus... mampu ke aku nk msok form 4 taon dpn? Ntah la.. ALLAH je yg tau...

Aku kat popular uh dlm 1 jam lebih r... ronda2 dlm uh.. smpai pekerja2 kat ctu pike aku mencuri lak.. mane aku pegi.. msti ade org ikot.. hahahahah.... bile balik.. mak aku tnye, cmner td.. pastu aku ckp, sorg un x dtg.. pastu mak aku ckp... ”kwn ko tu xdegune...bla3(aku xigt)” tp, yg pasti, mak aku xkasik kluar agy ngan dorg...


MirAcLes dO HaPpEn!

7 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina_azali said...

sian kaw!!
terpakse outing sesorang...
btw,,,beli ke tak buku2 ntok form 4???
haha..
tanye sajee

Pqa Zaty said...

aku bli renyah ngan sejarah.. len2 lom agy.. taon dpn kot.. nk kompol duet~

azalina_azali said...

hemm,,ou k laa tu..
ade jgak beli buku form 4..
aku tak de un,,,belom berkesempatan....

Pqa Zaty said...

akk ko ade~ leh gune bijak!

azalina_azali said...

dye nak gne ntok SPM...
huh!penting uh!!

Pqa Zaty said...

alah.. dah uh.. xkn ko nk bli lagik? sian apak kao~

azalina_azali said...

aku gne laa duit aku,,,
duit belanja taon lepas,,maseh ade lagik lorh..

Post a Comment