MirAcLe WoRdS

12 June 2011

Aku suka dia

Siyes! aku suka dia!
tapi, dia tu public figure, sedangkan aku,, cume di pinggiran,,
masuk tak bertambah pergi tak berkurang

walaupun dia seorang yang pendiam, tapi kehadirannya dirasai.
ade aura gitu,,,
aku pulak,, bising, huha sanesini, tapi,, orang tak pernah kesaa,,
orang ta pena nak amek tawuu,, bila aku nanges,, slalu keseorangan
ketawa ramairamai pulak,, =.=''
tak pelah,, fitrah kan...?

aku suka dia bukan kerana rupa
tapi kerana___________...?
entah, aku sendiri tak pasti yang pasti,
-aku suka sifat pendiam dia
(walopon kdg2 aku rase saket aty gak sbb pendiam sgt!)
-aku suka sifat jujur dye
(dye buat pengakuan dpn orang ramai!)
-aku suka cara dia jalan
(even nampak agak pelik,, tapi teratur, hehe)
-aku suka sikap rendah diri dye
(dye tolak satu jawatan dgn mudah)
-aku suka muka innocent dye
(aku tgk muke dye,, spesen je,, blaja add math, mkn, jln,, xde prasaan lgsg! pelik akuu~)
-aku suka senyuman dye
(xcute mane ponn,, just dye jrg senyum,, so,, nmpk len la bile snyom kan...? )

act,, ade je lagi yang aku suka psal dye,, tapi,, banyakbanyak,, over plak kan..?
t aku kne label POMPUAN GEDIK plak,, xnk akuu,,
pape un,, thanks for reading~
MirAcLes dO HaPpEn!

2 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

dye nampak laen drpd yang laen (!)
waa, ,padan laa suke dye ! huhu, ,

Pqa Zaty said...

hesh! diamdiam sudaa!

Post a Comment