MirAcLe WoRdS

08 June 2011

The New Myself..

hush hush,,, tajuk gempak je an3?

haha,,, AS SALAM,,, ni tuan tanah gedaung,, nk bersihkan balek laman sesawangnye
yang telah penuh denagan sesawang,,

ok.ok. stet to the point jea,,, ni aku nk story mory pasal sekolah baru aku,,
sekolah aku nih,, agak pedalaman gak,, kiri kanan depan belakang kelapa sawit,,
area ni jugak,, tiak terdapat kfc,, mcd,,, pizza hut dan sebagainya,,,
papepon,, aku tetap happy,,, save sikit duit akuh,,
*mak aku kata,, aku ni KEDEK KUT... ade pahe? haha..

ok,, masok2 je skola nih,,, aku tergamam sebentar sebab ni sekola campur,,, aku dulu sumer pempuan jep,,, ah,,, tak kesah ah,, aku yang buat keputusan nih,, soo,,
aku redah jer~~

lepas daftar,, aku disumbatkan ke dalam kelas,,, BANDURA,,,
agak terpusing la jugak lidah aku time first time dengar,, x tau nk sebot camner,,
tesasul aku sebut,, jd BANDUAN plak,, kadang2 BARUNDA,,, huhu,, mintak maap le bnyk2 yepp! maklumla,, lidah blom lali dgn perkataan tu,,
*tp, skang nie aku da bley sbot aww!

pasal asrama plak,,, aku dpat aras pling atas,,, aras KELANA PETRA,,
bertuah kot aku msok aras uh,,, dorm aku plak,,, giler kaw! mmg best ah!
akk dorm sporting,,, adek2 dorm,, best! x kurang dengan KUCING2 itu,,, *rindu mereka!
hum,, lg satu,, yg bestnye asrama nie,, leh pkai short sleeve,,, klo asrama lue,, kne long gak,,

pasal kawankawan,,, mule2 aku kenal ain,, jim aten n fir,,
then ecar,, dorg ni,, sumer KELANA PETRA... aku sayang dorg!
moge everlasting,,
yg llaki plak,, helmi,, hazmi,, n alif (bapak).. ni yg aku rapat gak ahh,,, klo nk tulis sumer kawan,, penuh plak blog nih,, ken3,, haha...

next, pasal hape agy ek!?

wat mase nih,, aku stop lue ahh, t aku roger2 lgi,,
keep in touch yaaa~

MirAcLes dO HaPpEn!

5 MirAcLes WilL HaPpeN !:

Raji and Yeen said...

Wow bestnyer owh.. Kau msuk skolah ap nih? Satu dorm cmpur2 lgi ad junior nn snior

Pqa Zaty said...

skola sc,, kat neg semilan,,
satu dorm,, ade stiap form,,

azalina said...

sekolah aku tak bule nak pakai short sleeve~
haha!
like I care^^

Pqa Zaty said...

sian kaw,, haha~

alif farhan said...

lol... citer form 4... haha form 4 full of sleeping routine laa... x byk bnde nk citer... kite byk drama mse form 5, compare form 4. tp aq akan include citer time kite form 4 sket2....

Post a Comment