MirAcLe WoRdS

29 November 2011

CORBY II?

ok.ok. kau nak merajuk kan?
meh sini dengar gua nak story mory nih,,

yela.yela. memang aku tukar phone, tapi bukan atas kerelaan aku.
abah aku lhaa..
dia pergi sembelih kambing masa 19 NOVEMBER 2011. dia balik je

"nah, ambil ni, masukkan simkad,on dan charge. lepastu tengok2 lah"

aku pun amek lha beg plastik putih ada tulisan nokia tuhaku usha blah dalam... wow!! aku jumpa kotak SAMSUNG warna putih..


haa.. nilah kotaknya~

dah tu, aku kluarkan nset dia pulak.. warna hitam putih. bukan hitam kuning cam kat kotak tuhh. aku pun mula lah belek2 phone tu..

WHAT DA_____________?

touch screen?? aduhhhh! parah hidup aku seketika.
bak kata akak sedara aku.. aku menaip macam budak baru belajar mengeja. terkedekedek!

tapi, aku puas ati gak ah dengan phone ni, ade bule surf tenet. ade memory card,, ouhh,, best lah jugak..

makin lama, aku makin teror menaip.. dan sekakarang aku dah pro punn! jadi, aku dah mula jatuh sayang kat phone ni. jadi, untuk mereka yang belum tahu pasal phone ni.. ambil lah tau.

aku tak de niat nak show off,, tapi aku nak bagitau pasal phone ni kat someone yang merajuk dengan aku sebab aku tak bagitau dia pasal phone aku dah bertukar. dia yang beriaria tanya. aku pulak nak cover line, aku tipu dia. bila dah nak off phone, aku bgtau n trus cut the line! hehe, sorry ye kawan!

ok, kau dah puas hati?


_________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

8 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

haha,,agak dah! masih tacink kah aku?

Jay_Izzaty said...

mana aku tau kau!

azalina said...

haih! hmm,,tak pe lah .. sebab aku sayang kaw ,,aku tak tacink pungg :)

Jay_Izzaty said...

yelah~ aku dah tau tu.. saje je nak guraw2~

azalina said...

ye ke ? haha,,tau dah :)

Jay_Izzaty said...

tu yang sampai hubby masuk line kan?

azalina said...

cett ! kantoi kang! muahahaha

Jay_Izzaty said...

rilek sudaa~

Post a Comment