MirAcLe WoRdS

30 November 2011

nak KENAL tak?

Assalam penchenta WoRdS sekalian!!

humm,, dok usha sape kat facebook tu?
meh sini akq nak habaq!

akqq ada balaq baikq punyaq!
*post ini di post atas permintaan tuan punya badan!



haaa, amcam? meragut iman tak? ok. dia ni,, sepupu aku aka musuh ketat aku.
musuh time study lah. dia ni pandai dari segala segi. pandai mengusik. pandai blaja.

berikut adelah post yang pernah saya tulis pasal mamat ni
>>>>pasal result
>>>>cari pasal
>>>>cerita lawak



pandai maen rubgi.

haa,, cakap pasal main rubgi.. baca ni

1) jangan cari suami yg main BOLA sebab dia akan sepak kita
2) jangan cari suami yg main BADMINTON sebab dia akan pukul kita
3) jangan cari suami yg main VOLLEYBALL sebab dia akan tampar kita
4) jangan cari suami yg main TAKRAW sebab dia akn timbang n lipat kita
5) tapi carilah suami yg main RAGBI sebab dia akan peluk n sentiasa lindungi kita
SELAMAT MEMILIH ♥ ngeee. .ngeeee ( ^_^ )


so, apa yang kamukamu fikir?

nak usha FB pulakk?

usha FB dia dulu naa~

>>>>>KLIK SINI<<<<<


ok.ok. pasal status dia tu. dia kata dia da clash. tapi. aku tak pasti kebenarannya.
terpulang kat kamukamu nak add dia atau apa. aku cuma tolong dia cari KENALAN je.
selebihnya, tanya nafsu atau iman, ok?



*kalau nak fon number, IM saya~


_________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

4 MirAcLes WilL HaPpeN !:

Shacky_61286 said...

saya add dia ea?

azalina said...

haha! siot! siap jual nombor!
anyway,,terBAEKK lah :)

Jay_Izzaty said...

add je lahh~

eMa_EmO said...

muahahhaha jay2 smpt ko wt promotion kt cini~~??

Post a Comment