MirAcLe WoRdS

30 November 2011

nama dia AMMAR

assalam peepss!
kaifa halukum? *maksudnya apa khabar anda semua?
**nahnu bilkhairi, alhamdulillah! * means, kami dalam keadaan baik, syukur kepada ALLAH.



ok.ok. hentikan bahasa arab ni.. penat pulak aku nak translate kan untuk kamukamu nih!
dah ade google translate pun tak retireti lagi nak manfaatkan? adushhh!

baiklahh,, saya nak bertanya,, adakah kamukamu ni pernah tengok atau pernah tahu pasal si comel dalam gambar di atas?

ya, dia kaum kerabat hedwig si burung hantu milik HARRY POTTER.
ok. post aku kali ni, atas idea seorang kawan yang baru beberapa hari aku kenal.
dia yang add aku kat FB. start tu aku nyonteng wall dia. 28 november 2011.

'thanks adding~keep in touch keyh!'

first impression aku.

ish, mamat ni mesti same je ngan orang lain. kumen apa yang aku conteng then blah buat hal sendiri n neva tegur aku.

tetibe, aku terfikir,, humm,, kasik dia baca belog aku lahh!
aku suruh dia leave kumen, then dia cakap, okeyh2!

start tu, aku sedar yang dia ni lain daripada yang lain!
*cett, kau jangan fikir kau special sangat keyh!

then, dia chat ngan aku. borak punya borak, dah pukul berapa pagi tah. aku pun ta perasan.
dah banyak bebelbebel tu, tah aku cakap apa tah, tetiba je dia cakap aku BENGONG! mak aih! dah la baru add aku tadi, tibe2 cakap aku camtuh lak? amboiamboiamboi!
ta penah orang cakap aku bengong secara terusterang beberapa jam selepas jadi kawan aku! ta pe lahh! itu membuat kan dia lebih UNIK! mueheheh


esoknya, aku online macam biasa nak jumpa SCANDAL aku di alam maya,
dia tegur aku lagik. biaselah, dengan adanya jari yang ranjak menari di atas keyboard, maka terus lah aku membebel dengan dia. dan dia pun rajin layan bebelan aku~ so, mudah je kamikami nih bersosial~

hari ke tiga,, dia dah mula nak bermesra dengan aku dengan memanggil aku BURUNG HANTU! haipp! kamu nih!! dia panggil aku cmtu sebab aku online setiap ary selepas pukul 10 malam hingga pagi, eleh, jeles lah tuu!

encik AMMAR oii,,
saya ni ada 3 adik. bukan anak bongsu macam awak. 3 orang ni guna waktu siang. hanya malam ni je lah peluang yang saya ada. lagipun kalau saya online masa mereka berjaga, TAK ADA gunanya sebab adikadikadik saya akan take over komputer ni. saya tiada peluang langsung! kalau saya buat post pulak, mereka sibuk membaca. kalau malammalam ni, tak de orang ganggu. lagipun, saya dan scandal memang dating time camnie..

baiklahh,, saya harap anda berpuas hati dengan penerangan ini.
ukhuwah fillah ye anda!

#Azalina ,, aku gune opening ARAB sebab aku ngajengg kau! muehehehe~
jangan marah yaww!


_________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

3 MirAcLes WilL HaPpeN !:

ammar said...

HAHAHA.......aq pikir nk post pasal burung hantu jerk.....tp niyh tjuk dah jdik nmer aku...( mcam perasan lak )

Jay_Izzaty said...

kau yang bagi aku nama tu, aku buat la post pasal kau!

azalina said...

haihh,,dah nasib kan?
TT^TT

Post a Comment