MirAcLe WoRdS

29 November 2011

saya pun ada family outing!





semalam lah. dalam pukul 6.30 petang. aku dok depan v tu. tengok tv dengan family aku.
muncul abah aku dari luar baru lepas habis mesin rumput yang semakin besar dan sihat kat laman rumah.

tiba-tiba

"siapa lapar? angkat tangan!"

"saya!"

"saya!"

"dia! dia! dia!"

eh, eh adik aku ni, memandai jepp,, aku tengah kenyang makan cekodok bawang panas waktu hujan nih.

"haaa! dah,, pegi siapsiap, malam ni kita makan pizza. pegi telefon kakak dengan abang kau sekali. kita pergi 2 kereta. lepas maghrib kita gerak.

hah, aku pun,, pergilah cari jeans and kemeja aku. wow! satu family aku pakai kaler merahh!
ngaumm! mengganas gitu!

sampai sane je.. mak abah yang order, aku tak amik tau, yang aku tau. order. tunggu. sup sampai. dan makan!. tunggu pizza. makan. dapat air. minum. ambik gamba. n borak2. yeayyy!



ni benda first yang sampai. air dan mushroom soup. aku tak habis telan pun soup nih..
garlic bread aku ta sentuh harini sebab kenyang dengan cekodok mak aku petang tadi.

lepas 17 minit. pizza pun sampai.



ni haa.. pizza yg ade 7 cheese tu, ta bule belah.. muak pun ade jugak. hoi telan je lahh! orang dah belanja tu, jangan bisingbising kalau ta nak kena lesing! tak cukup dengan 7 cheese.. aku g mintak cheese powder tabur atas ppizza nih.. maka,, jadilah 8 cheese... hehe kreatifkan aku?

lepas tu, cik ketiak ayam pun sampai..


inipun tidak disentuh. terlalu kenyang lah! tak mampu nak sumbat dalam perut. hanya mata menjamah ayam tu! muehehehe~

lepas makan. kami borak2 dan take2 pic. sayangnya, pic tu belum diupload kat FB. so no more pic todayy!

eh, eh, adalah! ni last, aku titipkan buat pekerja PIZZA HUT yang akan mengemas meja makan kami seramai 10 orang ituuu~




SELAMAT BEKERJA!


_________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

5 MirAcLes WilL HaPpeN !:

ammar said...

hahaha......dyer punyer detail xleyh blaaaaa....siap ade minit

azalina said...

laahh ,, teringat aku tyme mak kaw belanja makan pizza ! hheheeh

Jay_Izzaty said...

ammar: meueheehe... aku memang nules cmnie lahh,,kau kena biasakann
azalina:lailai, turun melaka!

azalina said...

ciss! alahh ,, nak lhaa weyhh :(

Jay_Izzaty said...

turun melaka!

Post a Comment