MirAcLe WoRdS

21 December 2011

keras hati.

sorry lah kalau kau rasa aku keras hati
api lawan api
atau apa apa aje lah.

aku takkan berubah hati kalau aku tak nak. ye, ego aku tinggi. sorry sangat kat kau.
aku tau kau bersusah payah nak tengok aku berbaik dengan dia. tapi aku nak kau tau yang ni bukan kali pertama kita orang macam ni. aku tak tahu dah berapa kali sepanjang perkenalan ni. tapi, yang pasti, pernah terjadi masa form 1.

THOSE WHO CANNOT REMEMBER THE PAST ARE CONDEMN TO REPEAT IT

ingat phrase ni. George Santayana, ahli falsafah yang cakap. bende ni ada dalam buku teks sejaraah.

benda yang past mengajar kita untuk LEBIH berhatihati di masa hadapan kan? masa form 1 tu, aku mintak maaf masa main true or dare, tak tahulah maaf tu ikhlas or not. sampai nangis bagai. haihh, zaman jahiliah tu..

aku dah maafkan dia , cuma untuk menerima dia macam dulu, humm,, banyak yang perlu dipertimbang kan. harap maklum!

aku harap kau faham. sorry sangat kalau benda ni sakitkan hati kau. aku minta maaf sangat!


#bukan semudah yang kau sangka kan
__________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

2 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

bukan semudah yang aku,kaw,korang sangka kan,,
harap maklum.

azalina said...

bukan semudah aku,kaw,korang sangka kan,,
TT^TT

Post a Comment