MirAcLe WoRdS

22 December 2011

meriah sungguh!



ni cerita 17 Disember. aka birthday budak gemokk tu,

sumpaa jeles dengan birthday budak tuu. dah la semua abangabang kakakkakak doktor tu datang rumah. sumpaa penuh gila rumah aku dengan kehadiran 52 doktor praktikal dari COLLEGE UNIVERSITY of SCIENCE MEDICAL Cyberjaya. bapak haa! memang ta bule belah lah kan?
then, ada sorang kakak tu, FARAH HAZWANI. same birthday dengan budak gemuk ni.

lepas baca doa, 52 people tu nyanyi happy birthday. budak gemuk terlalu terharu sampai menanges! mengong lah kau, dik! lastlast, potong kek kat dapur aje,

ni haa, KING's punya kek. Blueberry wonderland nama nya.


itu dia, muncung dia yang mahal tuh! kau ade? tak kan? jangan jeles dengan budak gemokk ni!

last, dia potong kek tu. aku pun terus sambar white chocolate tu. nyumm~


gambar2 lain ade kat camera. malas nak amek. kamera tu jauhh!
#terbaeklah birthday kau dik! ramai orang datang. aku nampak abang hemsemm!
__________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

1 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

tomato nanges terharu? mcm tak caye!

Post a Comment