MirAcLe WoRdS

22 December 2011

SELASA yang pelik!

wargh! gila banyak benda pelik ta bule blah berlaku kat aku.

first, aku tido pukul 4 pagi.
online punya pasal sampai tak jumpa 'log out'
naknak lagi akak sedara aku pon join sama. tak de lah aku kena marah sorangsorang kalau kantoi nanti!

second,
macam tak percaya je aku makan nasik 3 pinggan. kuah masak asam aje punn. makan dengan kicap + ikan masin. aww~ memang sedap wehh! rugi tak join sama petang tadi.

then, aku buat kek batik.
ni first try. punyer la bersungguh-sungguh cpy resepi daripada internet.
*nampak tak usaha aku nak buat kek ni? kau ade?
tengok aje pun dah tau tak sedap. mak pulak belum tengok lagi dah bagi komen.

'ni ape bau pahit ni?'

pergh! memang terbaik lah kan komen itu? haha! dalam pukul 6.30 baru rasa.


memang terpahit di abad ini weyh. aku dah tambah gula. dah tu, siap campur susu pekat manis lagik. tak follow resepi pungg! haduii lha, tak tahu mane yang silap. maybe koko terbanyak kutt. =.=''

dah salah sendiri. terpaksa lah makan sendiri. takkan nak bagi orang makan kutt. kalau ibu mengandung makan. kondifen aku cakap, terus lahirkan anak kat situ jugak. then muka anak dia kehijauan ala ala Hulk Hogan tu. pahit gila la weyh! nak tak nak.... aku telan jua.

jeng

jeng

jeng

...


...


...


habes pungg!

ok. kembali kepada jam 5.00 petang. aku makan nasik weyy, pinggan ketiga punya! tah apesal harini lapa gila! aku pun tak tau. lepas makan tu, abah baru balik dari outing dia. maklum la, baru cuti kann? mestilah nak bersuka ris kejap. tibatiba aje dia hulur satu kotak kecik kat zaed. humm,, nampak macam besi. kotak warna hitam. then, aku pulak dapat! ohh,, kotak jamm.

aNIKE? aku pikir NIKE tadi. aNIKE pun jadilahh.
CASIO punya jamm! zad dapat warna hitam, aku...........?

err, nak tau ke?

##

##

##

##

##


malu lah nak cakap!


##

##

##

##

##

##


betul ni nak tau?


##

##

##

##

##


pomish tak gelak kan ea?

##

##

##

##

##


siyes jangan gelakk kan!


##

##

##

##

##


nak tau jugak ke?


##

##

##

##

##

okay lah okay lahh!, tengok bawah,,

|
|
|
|
|
|
|
|
V


amacam? kiut kann?
kalau aku pakai mesti lagik kiut!

nak tengok? scroll bawah lagi!

haaa! PINKY kan?
PINKY WINKY SURELY IZZATY.
ayu gitu. malam ni, terma pink ya kawankawan! jangan jeles. n sorry lah edit buruk. malas nak cari handsock weyhh, edit gitu aje. nak SHOW OFF jam dengan teddy bear yang orang bagi. itu aje. n untuk pengetahuan kamukamu. aku akan pakai jam ni! aku akan CUBA untuk suka jam ni. sebab ni abah aku yang bagi.

pernah aku terbaca, pemberian jam tangan kepada seseorang akan membuatkan seseorang itu seniasa ingat kat kita. so, aku akan sentiasa ingat kat abah! yeayyy!

mereka ini special dalam hidup saya!

last sekali, malam ni aku buat milkshake.
aku letak aiskrim vanilla + susu coklat + oreo maka, jadilah


nak tak? boley order melalui fesbuk saya.

>>nakamura miharu<< *eiii, tak malu promote fesbuk sendiri. kan?

okaylahh! tu aje yang berlaku hari ni.


#hidup ni jangan terlalu menyayangi atau membenci, okayy!
__________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

4 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

sumpaa aku nak gelak kuat kuat ! tapi ,,karang ayah aku pike ape pulak kan ?
muahahaahahahahahahahahahahah!!!!!

Jay_Izzaty said...

ta payah la mengong! aku tak tau kat sekola nanti macam mana!

Hazmi Saibudin said...

haha,, pompuan lah ko sket taon dpn !
<3 pink !

Hazmi Saibudin said...

hahah,, pompuan sket ko taon dpan !
pinky ! I loike ~

Post a Comment