MirAcLe WoRdS

14 March 2012

I'm SOOOOOOOO S O R R Y !

aku mintak maaf dengan perangai pelik aku hari ni. M A A F sangat sebab aku tak bole nak jadi

kawan yang baik untuk kau . aku tak tau kenapa . tapi, aku dah cuba sedaya upaya .

aku bukan nak control kau . aku cuma nak kau sihat aje .


kau memang lah baik . kau such a good listener . kau kire ok lah .

tapi, once kau bantah cakap aku yang aku rasa betul.. tu yang buat aku rasa nak sepak kau laju2 .

orang suruh makan makanan .. ada kau makan kaki aku ni pulakk . nak ke ?

ok. itu saje untuk hari ni.. sekiannn.. wassalam !
MirAcLes dO HaPpEn!

3 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

rilek ahh, jangan emouousi kawan ;D

Jay_Izzaty said...

cakap elok2 taknak denga . ni lah padah nya.. kalau dia tetamu aku .. KOMFEM AKU SUMBAT MEE 3 MANGKUK KAT MULUT DIA . kan azalina kannnn ?

azalina said...

wah wah ,, membahan aku ye kamu! TT^TT
ahaha,, pon boleh.. tiru style aku 'aku tak suke tetamu aku berLAPAR' grrrruuuuu~

Post a Comment