MirAcLe WoRdS

04 December 2012

dia lagii ~

 okey , hari ni dia yang message aku dulu . macam biasalah tanya buat apa and so on .

then , aku tanya ,

uuuu , aku agak terkejut dengan jawapan dia . aku fikir dia memang malas nak pergi for no reason . tapi , dia bagi aku jawapan tambahan laa . aku terdiam sekejap tadi sebelum membalas mesej beliau .

lepas tu , dia mintak aku tips cmner nak bertegur sapa dengan orang . lepas aku bagi tips tu , dia pulak mengadengade cakap biar masa yang menentukan . aku pun naik angin laa , penat jari aku menaip panjangpanjang tadi , sekarang , dia tak nak ikut pulak cakap aku . so , selaku alumni SMKA SHARIFAH RODZIAH , TELOK MAS , MELAKA , aku pun sent la ayat ni kat dia 
tengok tu , sempat aku selitkan kata kata semangat kat dia .
pergh ! tetiba je aku jadi ustazah kan ? tak beragakk .


nak panggil aku sifu bhaii ! kau ado ? aku ado . jangan jeles naaa .  yang tak boleh blah , dia gelakkan aku sebab aku malu . ek enaa mamat ni . nasib baik jauh , kalau tak , memang dah kena siku ngan aku .
okey , jom sambung baca ,

bajet gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~  untunglah comel , untunglahh .

okey , meh aku try puji sikit .



tengok tu . diri sendiri punya cuak ada button auto tau . kau ingat kereta aje ade auto manual ? haha . aku rasa dia nak tido sebab malas nak layan aku dah . mane tak nye , dalam mesej harini , asek dia aje kena hentam . hihihi . padan muka ~

okey , itu sahaja ,

MirAcLes dO HaPpEn!

3 MirAcLes WilL HaPpeN !:

aFiQaH NoRaZaHaR said...

amboi ! rancak mcj .HAHA

Jay_Izzaty said...

hihihihi . jangan lah jeles kak . ni kie 2 tahun tak kenal punya topik . banyak bende nak kena tahu . cm baru masuk masa 7 feb 2011 laa kire nye .

aFiQaH NoRaZaHaR said...

HAHA . by the way ! saya ade url baru . follow ye !
afiqahnorazahar.blogspot.com

Post a Comment