MirAcLe WoRdS

31 July 2011

Ini suatu kisah..

Al-kisah tersebutlah kisah..
sangkancil datang beramai ramai mengahadap sultan Firaun..
Mana Firaun pakai sultan.. entahh!

ok.ok masih ingat tak si dia yang aku ceritakan dalam post "Aku Suka Dia"...?

Bagus jika anda masih ingat.. Yang mane ade amnesia tuh,, pegi la carik balek post tu, bace n kembali ke post ini ntok meneruskan pembacaan..

____________________________________________________________________

Baiklahh! begini kisah nye bermula..
Dinihari pada jam 7pagi selepas suboh..

"Kosongkan kelas!!! pergi dataran sekarang!" Suara itu menganggu hobi terulung ku.
Kurang asam boi betul.. Aku ngantok laa! kacau tido aku jee!
*aku smpai klas kol 6.40 pagi... n tros aku tido,, biasenye sampai perhimpunan baru aku bangun n terhegeh hegeh cari name tag ntok dipakai..

Sampaisampai je kat dataran.. aku ushausha blah kiri,, mencaricari si dia.

'aik!! mane nie..? xde punn!'

perhimpunan berjalan seperti biase.. TAPI,, bagi aku luar biase la sebab aku x nampak dia!
Lepas perhimpunan pun aku ushausha gak.. Tapi, bayang dia masih tiada.

'humm,, dia maen soroksorok ngan aku kutt'

Aku teruskan pelajaran macam biasa. Waktu pertama,, Chemistry...
aku anggap arini aku xde chemistry dengan dia...

Acid and bases.. reaction,, blablabla....

"JAY,!! dia!!"

hek,, aku ushausha tingkap.. mak aih!! emang dia! malangnyer.. aku cuma nampak dia dari belakang.. xpelah.. asalkan nampak.. HUMM,, cantik betul dia nila baju.. tak capuk pun.. birunya sekata... bukan cam aku.. kalau aku nila,, mesti ade capuk walaupun sikett!

Waktu second,, mathmode,,

'aishh! mane teacher nih.. =.=''

ah,, malaslah nak duduk kelas.. g lepaklepak jap kat luar.. ni pun tengah hujan, mesti syok dok kat luar tu.. angin pon sejukk!

PANGG!!!

'eh,, ni apehal kecohkecoh kat kelas aku nie...'

aiseh,, dorang gadogado.. aku tak nak masok campur,, aku tak tau pihak mane yang betul.. pihak mane yang salah.. aku g luar balek..

"ehehehe! aku nampak dia turun tangga,, nak g library..."
aku pon teruskan kerja menyekodeng dia,, aku jjuz nampak dia dari belakang...
aku tengok dia atas bawah...

humm,, songkok cantik terletak..

rambut kemas je.. x panjang sangat.. tak pendek sangat

baju,, cantik bernila.. x komot...

bahu pun smart tegapnyer...

sampin kemas melilit pinggang...

seluar.....

humm... seluar...

HAH! SELUAR....?

Seluar putih...?

tak dinila!???

wakakaaka,, aku gelak separuh mampus kat tepi koridor tu,, naseb baek tak de orang lalu..
kalau ade orang lalu.. abes aku dilabel GILA..

Bapak ahh,, memang gile la dia tuhh,,, baju dan cantik je putih kebiru biru an...
seluar plak.. putih melepak.. gile kontra weyy... kalau la aku ade camera time tu,, bule aku tunjuk kat korang..


inilah kisahnya,,, moral of the story,, no one is perfect... setiap orang ade kelemahannya..
MirAcLes dO HaPpEn!

5 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

tu ponn kaw usha gak ! hieshh,,
haha ! golek golek aku bce post kaw neh,,!!

Pqa Zaty said...

aku kan great stalker~,, huhu

azalina said...

skrg aku ponn tgh stalk org tau !
haha,,

Pqa Zaty said...

kaw stalk sape jea..? x story ponn!

dayah181 said...

mmg xleyh bla ar ko piqa..smpai ke thp begitu eah ko suka kt die..hesh~ gilos tol~

Post a Comment