MirAcLe WoRdS

28 November 2011

Orang tengah?

*ok. ni rekaan sematamata. enjoy keyh!
kumen for improvement amatlah digalakkan!

_________________________________________________________________

wah,, dia lagi! cool blog gila,, eh, eh, meraban pulak teringat oreo peppermint coolblog kat malacca central tu.
ok. aku ulang ayat aku tadi.

wah, cool gila dia dengan gitar dia tu! jalan sorangsorang kat kaki lima tu dengan cap (topi) dioa lagi. aduhhhh! bikin aku cair je lah mamat ni!

woooshh! wooshh! << bunyik angin

wah,, bertambah gaya dia bila ada angin sepoisepoi bahasa bertiup.

aduh,, menyukai kau pada masa ini... sangat berat! ni zaman budak sekolah lagi. taraf aku dengan kau pulak jauh bezanya. kau seba boleh. kau budak sukan. kau pandai main alat muzik. kau pandai. kau pengawas. kau pernah jadi ketua kelas. kau pengakap aktif. aku tak tau apa pangkat kau. cikgu2 sayang kau. kau pelajar contoh. kau young tutor physics. kau nak jadi pilot. ada sekali tu kan... kita ada meeting batch. kau jadi imam. masa tu, aku tediam kejap. wah,, suara kau tu.. sedap gak ek!?

"jom gerak! aku dah lapar ni..."
omak kau! aduh si Ira ni. buat aku semput je! aku nga usha pakwe,, kau buat aku terkejut pulak. nasib baik tak gugur segala jantung hati limpa aku!



*nak aku sambung tak?
MirAcLes dO HaPpEn!

3 MirAcLes WilL HaPpeN !:

ammar said...

erm.........ayat xleyh bla btol......kompem x lulus kalo anto DBP

azalina said...

hah ! sambung lah ! i'm waiting^^

Jay_Izzaty said...

ammar: aku bukan nak hantar DBP punn! just for fun
azalina: heyy! tunggu ilham datang keyh!

Post a Comment