MirAcLe WoRdS

01 December 2011

jar of hearts! part 1

ok. harini aku melakukan sesi pembuangan sampah sarap yang ada dalam bilik aku.
banyak bende yang aku buang. buku2 skola since darjah 4. ye, aku ulang DARJAH 4!!
sampai form2. ade la dalam 4-5 kotak jugakk!

aku selongkar bawah katil. humm,, kotak kasut bata penuh dengan kenangan form 2.
aku tengok, ada bekas sushi yang kak aten bagi kat aku. ada letter2 yang banyak dari kawankawan aku. ada plastik coklat. ada hadiah! humm,, macam2lah!

aku kemas2lagi... aku jumpa diaridiari lama aku. humm,, dah tak ada guna aku simpan. so, aku masukkan suratsurat yang buat aku menyampahh dan diaridiari aku tu dalam satu kotak.
aku pun start bakar..



ni page first yang aku bakar..
#klik pada gambar untuk pembesaran yang lebih sihat!
*to, B.A.G.S,, tengok betul2 yang aku tulis dalam kotakkotak kecik tuhh!
aku dah musnahkan dia! yeayyyyy! siapa kata aku tak buleh buat? aku hebat!

lepas tu, aku amek satu kertas kajang yg sape tah bagi aku,, aku bakar,,

dan aku campakkan kertas tu dalam kotak.



ni lah contoh letter yang aku buang. ayat tacink ta bule belahhh! menyampah aku.
bila aku baca sumer letter daripada dia, mostly, pasal dia tacink ngan aku sebab aku tak layan dia sangat.

eh, tolong sikit eh, kalau kau nak berkawan kau kena usaha sendiri. aku rapat dengan orang lain bukan sebab aku tacink ngan orang tu, tapi aku sendiri yang buat muka tak malu nak kawan dengan dia. kalau dia suka. dia terima, kalau tak suka. kau angkat kaki dan blah g cari orang lain. kalau orang tu tak suka cara kau. ubah lah diri tu! kau yang tak berusaha, kau nak salahkan aku pulak! hak tuihhh!

ok. lepastu, aku campak diary biru aku tu dalam kotak..









haa,, macam diari tom riddle tak? dalam citer HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS, ehehe.

maka, musnahlah semua diary aku since darjah 5 sampai tahun ni. walaupun perit dan berjuta kali gak lah aku fikir nak bakar bende2 tu. tapi, aku kuatkan semangat. sampai bila aku nak simpan benda tu? buat khazanah negara ke? so, aku buang!!

ok. cukup sampai disini. esok akan sambung part 2.

*sorry ek kalau aku buang letter kau.


_________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

6 MirAcLes WilL HaPpeN !:

AnN said...

relax sudah... actually ...lepas aku balik rumah...esoknya tu...aq straight bakar surat2 hellen.... :) ... =.=' so...be happy lar derrr!!!!

azalina said...

ehh,aku tak sempat lagi bakar sume menatang uhh! hasyik hujan je kott :)
*rahmat^^

FMtan said...

hikhik. orang pun ade bakar diari. rase lega lepas dah bakar semua tuuXD

FMtan said...
This comment has been removed by the author.
willy wont smile said...

hoi,hoi...biar betul kau bakar diary tu

Jay_Izzaty said...

yesss! aku bakar,,!

Post a Comment