MirAcLe WoRdS

20 December 2011

Perasan betul!

hahaaha! setiap kali teringat peristiwa tu. aku rasa nak gelak kuat2!

benda ni terjadi masa aku outing 14 Disember. dekat jejantas Malacca Central tu.



mase tu, baru lepas adegan berlari berkejaran kat Jusco. nak balik MC ni. nak kejar bas balik rumah pulakk. mase tu. aku, dayah, azalina, ngan jieha duduk kat area kotak merah tu. tunggu kemah, pika ros dengan ziqa husna. masa dia orang baru nak naik tu. kami ber4 pandanglah budak 3 eko tu. depan budak ber3 tu, ade sorang mamat. punyerla bajet hemsemm, pike kitorang dok ushaa dia pulakk! =.=''

then, dia patah balik, nak cover macho, dia keluarkan henset, buat2 balas mesej. come on lah brader! idea lapuk la.

datang si azalina pulak,

"eh, cepat la!" mamat tu perasan pulak. terus dia simpan nset n datang kat kitorang. muke kondifen gila! siap sengih pulak tu. geli betul aku tengok mamat perasan tu!

then, aku, dayah n jieha cepat2 back up,

'pika, ziqa, kemah, cepat lah~! taut tertinggal bas ni!"

mamat tu macam tersedar yang dia over kondifen, terus cover malu, jalan laju2 n terus sampai MC. menghilangkan diri! wakakakaak!

brader, sorry lah aku gelakkan kau. sumpa kau memang lawak! MAHARAJA LAWAK MEGA pun boleh kalah weyy! kami bertujuh gelak sampai sakit perut! sorry ek brader!

Papepun, aku nak terima kasih kat kau gak. sebab kalau tak de kau. aku rasa aku dapat ceramah free petang tu. ceramah dari budak ber3 tu lah. heee~


#ampun ye brader!
__________________________________________________________________
MirAcLes dO HaPpEn!

1 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

haha,, sengal punye brader!

#sori!

Post a Comment