MirAcLe WoRdS

17 December 2011

Rasa macam nak CILI kan mulut dia!

aku tenagh syok baring dalam bilik tetamu dengan 3 SERANGKAI. tibe-tibe, dapat satu phone call!

dia: heloo, ika ek?
aku: ha, ta pernahpernah kau call aku, asal tetibe je call?
dia: ahh...? saje jee...
aku: kau rindu aku ehhh??
dia: bukan aku dapat pape pun kalau aku rindu kauu!
aku: dah tu, kau rindu orang lain dapat duit ke?
dia: eh, dapattt! hahahaha. eh, kau tengah buat apa ni?
aku: tengah lepak dengan member aku.
dia: kat mana?
aku:kat rumah aku lah! member aku dah beribu kaki jejak rumah aku. kau tu je yang tak pernah sampai rumah aku.
dia: buat apa nak pergi rumah kauu?
aku: hummm, tapi bagus jugak kau tak datang. buat kotor rumah aku je kau pijak sini.
dia: eleh, kau tu datang rumah aku menghabiskan makanan aje!
aku: dah mak kau hidang, aku makan lah!
dia: ok, lain kali kalau kau datang, aku suro mak aku letak makanan banyak2. kesian orang tu kebulurrr! hahahahah!
dia: eh, kenapa kau guna nama JAY ha?
aku: suka hati aku lahh! nama pakwe aku.
dia: kau ada pak we? haha. mesti sebab mamat tu terdesak sangat kan? tak pun lepas kau tukar gambar adik kau kat fesbuk. mamat tu terpikat dengan adik kau dohh! bukan kau!
aku: suda la kauu
3 serangkai: ikaaaa,,,, mak kau panggil!!!!

then, off call!. kurang asam garam betul mamat ni! cari gaduh aje!!
nak tau tak siapa dia? dah tentulah cousin yang paling aku sayang, IKHWAN YAHAYA itu!!!
MirAcLes dO HaPpEn!

1 MirAcLes WilL HaPpeN !:

azalina said...

heisshhteru!
haha,,aku ingat weyhh!

Post a Comment